Gyerekek ’15 Q4 update

Nem hogy gyerekes update nem volt, egy ideje már semmilyen update sem volt. Pedig írhatnék életem első hackathon-élményéről, az idei Movemberről, vagy arról, hogy hogyan teszem meg Magyarország EB-győzelmét 501-szeres ods-szal.

Mindegy, amíg a gyerekek nem tudnak tiltakozni, hogy fényképezem és videózom őket, addig most miért ne?

Először is, kezembe vettem a zenei neveltetésüket, most tartunk a Happy Gangnél és Császár Elődnél (akit mint zenész, nem szeretek, emberként pedig kifejezetten utálom).

Kata erős Boomshakában.

Zizi pedig mindenkit megtalál.

Mehetünk is tovább. Rendeltem magamnak a Deindealről (a.k.a. svájci Bónusz Brigád) egy pár sílécet, mert ugyan hó nincs és nem is lesz, viszont ha lenne, akkor idén is inkább síelnék, mint snowboardoznék. A lécek két nap alatt érkeztek meg postán, egy akkora dobozban, ami alig fért be az ajtón. Persze Kata és Zizi rögtön kisajátították a dobozt, kiszínezték, felmatricázták. A lenti videón pedig éppen csúszdaként funkcionál. Azóta már kidobtuk, miután hatodszor estünk át rajta egy éjszaka alatt.

Ma csendesülős napot tartottunk, melynek keretében – többek között – VLC-ikont készítettünk papírból. Mi egy ilyen haladó szellemű warez-család vagyunk.

Csoki és VLC

Ennyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *