GPS-es rajzolás

Másfél hete volt a Kerékagyon egy cikk Michael “Wally” Wallace-ról, aki pár éve kitalálta, azóta pedig tökélyre fejlesztette a GPS-alapon térképen való rajzolást (?). A weboldalán rengeteg képet lehet látni, Wally biciklivel közlekedik, és igen szép rajzokat készít.

Nekem is megjött ehhez a kedvem, ezért aztán ma elkészítettem életem első GPS-es rajzát, pontosabban feliratát. Samsung Galaxy Nexus feat. Endomondo Sports Tracker PRO, ennyi kellett hozzá.

Útvonal: Walking Workout.

Behind the scenes: a park sarkán petanque-ot játszottak, és mivel épp az “R” szárára koncentráltam, majdnem átgyalogoltam a pályán. A park közepén ki volt feszítve egy drót vagy mi, amin ugráltak az emberek, ezért nem tudtam átlósan átvágni. Az “e” alján a járókelők nagyon néztek, amikor az utca végén visszafordultam. Innentől kezdve egyébként egy helikopter kőrözött felettem végig, gyanús! Az “e” közepén, ahol 3x is jártam, pont egy italbolt van – biztos volt benne a tulaj, hogy betörés előtt mérem fel a terepet. A “g” alján egy lakópark épületei között mászkáltam fel-alá, kicsit se voltam feltűnő. Az “i” már gyerekjáték volt, kicsit túl is szaladtam, a pontot pedig nem tudtam feltenni rendesen.

P.S.: aki nem tudja elolvasni a kézírásomnál is csúnyább térképírásomat, annak itt a megfejtés.

3 Replies to “GPS-es rajzolás”

  1. Laci, én csak sírok itt, ez olyan romantikus… Szinte már vetekszik azzal, mintha a hóba pisiltad volna a nevét. Ennyi év házasság és még mindig lobog a tűz, izé, trackkel a gps, nah.

  2. imi, olyan szépen írsz, legközelebb a te nevedet örökítem meg. vagy csak rajzolok egy üllőt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *