Újév a hídon (?)

írta:

| kategória: ,

A nagyon jól eltöl­tött szil­vesz­tert köve­tő­en janu­ár 1‑én este neki­vág­tunk a város­nak, és érde­kes kalan­dok­ba kerül­tünk. Jól van, ezek ilyen nyu­godt, hideg kalan­dok vol­tak, de akkor is.

A Lágy­má­nyo­si híd­tól kb. 50 méter­rel észak­ra van négy híd­pil­lér. (…) De most, 10 perc goog­le után sem egy­ér­tel­mű szá­mom­ra, hogy ez milyen híd volt. Egy­ál­ta­lán híd­pil­lé­rek ezek? Nagyon annak tűn­nek, de hát sem­mi nyom nincs a neten. A Kos­suth híd az a Par­la­ment­nél állt, az nem lehet, hogy a pil­lé­rei idá­ig sod­ród­tak vol­na. Igen zak­la­tott vagyok most, mert nem értem, hogy ez most akkor milyen híd lehe­tett. Hm.

A vide­ók­ban még az a fals kép­ze­tünk volt, hogy ez a Kos­suth híd, de nem. De lehet, hogy nem is híd? Ezt a rej­télyt nem tud­juk meg sose?


Comments

4 hozzászólás a(z) “Újév a hídon (?)” bejegyzéshez

  1. Ti most talál­ta­tok egy beton­töm­böt akkor végülis?

  2. nem egyet, négyet :)

  3. még­is jó ötlet átRSS-ezni a bejegy­zé­se­ket a régi sar­kos blo­gom­ba, mert “James Bond” meg­fej­tet­te a pilléreket:

    A budai olda­lon a parton?
    Ott vala­ha egy rako­dó bigyó állt. Úgy nézett ki, mint egy befe­je­zet­len híd, sár­ga fém­váz lógott a duna fölé úgy 10–15 méte­re. Sze­rin­tem kon­té­ne­re­ket lehe­tett ott mozgatni.

    köszi :)

  4. kell neked össze-vissza rss-elni… :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük