Fürdőszobai szekrény szerelése — HOWTO

írta:

| kategória:

A követ­ke­zők­ben arról lesz szó, hogy miként lehet egy sima panel­há­zas für­dő­szo­bá­ba fel­sze­rel­ni egy sima für­dő­szo­bai szekrényt.

1.) Vedd meg a szek­rényt. Ha IKEÁ‑s, akkor lap­ra­sze­relt, tehát sze­reld össze. Ha világítótestes/lámpás, akkor vegyél dró­tot, sze­rezz ára­mot, ilyenek.

2.) Vala­ki tart­sa a szek­rényt a fal­hoz, mér­jed ki, hogy hova kell fúr­ni. Sze­rezz fúrót. Rakj bele a tip­li­re haja­zó vas­tag­sá­gú fúró­szá­lat. Állítsd ütve­fú­ró-foko­zat­ra a gépet. Fúrj két lyukat.

3.) Sze­reld fel a szek­rényt, üze­meld be. Pakold tele dol­gok­kal, hasz­náld egészséggel.

Fürdőszobai szekrény
Ilyen szép lett

Ahogy lát­já­tok, három egy­sze­rű lépés­ben meg­old­ha­tó a szek­rény fel­sze­re­lé­se. Már csak egy apró­ság van hátra.

4.) Ragassz fel egy posz­tert a WC-be, a szek­rény “mögé”.

A WC, avagy a szekrény sötét oldala
Lét­ra, biki­nis lányok stb.

Nos, hát az tör­tént, hogy egy kicsit átfúr­tam… Ezek a hülye pane­lek, néha olyan kemény a fal, hogy csak na, más­kor meg olyan, mint a vaj… Főleg ez a fürdőszoba/WC kom­bó fur­csa, hogy itt nem is fal van, csak ilyen papír­vé­kony térelválasztó…

Konk­ré­tan az volt, hogy elkezd­tem fúr­ni, de csak óva­to­san, aztán majd­nem bele­es­tem a fal­ba, de olyan szin­ten, hogy szin­tea kony­há­ig men­tem át. A máso­dik lyuk­nál már igen óva­tos vol­tam, de ott se sike­rült meg­óv­ni a WC‑t, és lett ott is egy ici­ke-pici­ke átfúrás.

Kis testi hiba
Ez a máso­dik lyuk, itt már óva­tos vol­tam (az a kis sár­ga, az a tip­li vége, hát nem aranyos?)

Belő­lem se lesz panel­há­zi ezer­mes­ter, akár­hogy is próbálkozom.


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük