Te-te-tegnap

írta:

| kategória: , ,

Teg­nap ott hagy­tam abba, hogy iwiw meg EB meg ilye­nek. Aztán ezt köve­tő­en Ger­gő ex-hall­ga­tó­nak segí­tet­tem haza­vin­ni egy moso­ga­tó­gé­pet, ami alig fért be az Ibi­zá­ba. Sebaj. Ezután irány a Mar­tos, ahol már folyt a hor­vát-német meccs, Komá­romy okle­ve­les mér­nök-infor­ma­ti­kus kol­lé­ga pedig diszk­ré­ten ünne­pel­te a sike­res védé­sét. Hama­ro­san elő­ke­rült egy 12 14 éves Chi­vas Regal, ami aztán szé­pen elfo­gyott. Ekkor átmen­tünk (vol­na) az A38-ra, de inkább még­se, szó­val beszél­get­tünk, aztán talál­koz­tunk Lance Arm­strong­gal tsw-vel. Köz­ben a Rió­ban az örök­if­jú DJ Bobo lépett fel, de ez sem jelen­tett prob­lé­mát abban, hogy szé­pen hazamenjünk.

Most meg kicsit más­na­pos és nagyon fáradt vagyok. Este foci, hol­nap dél­után ált. isk. oszt. tali, este meg Szo­ná­ta, ha nem jöt­tök (igen, Ti!), akkor alszom a kanapén :)

Ja, és a leg­vic­ce­sebb: a néme­tek­re tip­pel­tem a teg­na­pi meccsen, nem is kap­tam egy fél pon­tot se, de esti 1–1‑et (oszt­rák-len­gyel) elta­lál­tam, szó­val már top100-ban vagyok. Agyrém.


Comments

4 hozzászólás a(z) “Te-te-tegnap” bejegyzéshez

  1. 91 110… vala­mit még tanul­nom kell:)

  2. nem rossz az, majd össze­dug­juk a fejün­ket, és … :)

  3. meg­mon­da­ná nekem vala­ki, hogy hol van a kan­di kamera?

    59.

  4. hogy van nő az első hat­van­ban? :P

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük