Heti celebspotting

írta:

| kategória:

A héten az aláb­bi híres embe­re­ket sike­rült max. 2 méter­re meg­kö­ze­lí­te­nem. Nem ez volt a cél, annyi­ra azért nem vagyok szá­ni, de jöt­tek szem­be, hát leírom.

Baj­nai Gordon
Ked­den vol­tunk szín­ház­ban, és egy­szer csak jött szem­be Gyu­ri. Jól meg­néz­tem magam­nak, ő meg engem, ennyi­ben marad­tunk. Ami­óta hiva­tal­ban vagyok, Gor­don már a máso­dik minisz­ter­el­nök, aki elém járult, az elő­ző talál­ko­zás­ról itt olvas­hat­tok. Kiván­csi vagyok, hogy neki se tetszett‑e a Min­dent anyám­ról c. elő­adás első fel­vo­ná­sa, mint nekem; illet­ve hogy a máso­dik fel­vo­nás javított‑e leg­alább két szin­tet a darab meg­íté­lé­sén. G.?

Rósa Dénes
Dénes az egyik leg­szim­pa­ti­ku­sabb magyar focis­ta szá­mom­ra, arról nem is beszél­ve, hogy a Fra­di­ban ját­szik. A Gödör­nél lát­tuk a fele­sé­gé­vel (?) és a kis­lá­nyá­val (?) sétál­gat­va. A töb­bi­ek annyi­ra nem jöt­tek láz­ba, mint én, de hát ők se nem fra­dis­ták, se nem focikedvelők.

Hainz­mann János
Nagyi Pala­csin­tá­zó­já­ban lát­tuk, a fele­sé­gé­vel (?) — pala­csin­tá­zott. Én fel­is­mer­tem, hogy ő egy ilyen híres­ség, de meg nem mond­tam vol­na, hogy hon­nan isme­rem. Balázs mond­ta, hogy vala­mi tanár, aztán rög­tön be is ugrott, hogy ja tény­leg, a Mérés labo­rok­ról isme­rem, és akkor már tud­tam is a nevét. Pedig már tök közel vol­tam a meg­fej­tés­hez, azt hit­tem, vala­mi idő­sö­dő szín­mű­vész úr a Szomszédokból.


Comments

2 hozzászólás a(z) “Heti celebspotting” bejegyzéshez

  1. Én lát­tam Vona Gábort a Fra­di-UTE meccsen. Az ér pontot? :)

  2. az más­fél pont, mert aktu­ál­po­li­ti­kai :) írd fel magad­nak a nemisrosszon :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük