Egy kis interes

írta:

| kategória:

Nem bírok elmen­ni a teg­nap esti meccs mel­lett anél­kül, hogy leír­nék pár gondolatot.

Elő­ször is, szé­gyen-gya­lá­zat, de nem lát­tam a meccset. Egy per­cet sem. Az első fél­idő alatt krav­ma­gáz­tam, utá­na meg brin­gáz­tam-kocs­máz­tam, per­sze hogy olyan kocs­má­ban, ahol van tévé, de nincs Dig­iS­port. Egyéb­ként dél­után 5 körül tel­je­sen kiment a fejem­ből az egész meccs, szó­val nem volt hiány­ér­ze­tem. Az első infor­má­ci­ót a 69. perc­ben kap­tam, hála a min­dig meg­bíz­ha­tó livescore.com-nak: ekkor ugye 0–0 volt, és ‑1 Mot­tá­val áll­tunk fel. No, itt kicsit meg­ijed­tem, nagyon meg akkor, ami­kor Piké a 84. perc­ben rúgott egyet, de folya­ma­tos “effö­tö­zés” mel­lett végül vége lett a meccs­nek, és örül­het­tem. Ittunk is gyor­san egy kör tequi­lát, a nem­rég tanult módon: cit­rom, T, paradicsomlé.

Tehát örü­lés van, és nagyon várom a Bayern elle­ni dön­tőt. 2010. május 22., szom­bat (!), addig már csak párat kell aludni.

Néhány Ted Mosby-féle fun fact a végére:

  • Mivel Regi volt osz­tály­tár­sá­val, a Barça-druk­ker Józsi­val fogad­tunk a tovább­ju­tó csa­pat­ra, teg­nap nyer­tem egy tál­ca dobo­zos Hei­ne­kent. Muszáj meg­in­ni gyor­san, mert van ez az akció, ami­vel lehet nyer­ni riói (!) uta­zást a BL-dön­tő­re, ami­hez kell a nyi­tó­fü­lek­ről a kód.
  • Utol­já­ra 1965-ben nyert BL‑t (BEK-et) az Inter, utol­já­ra ’72-ben volt dön­tős. Érde­kes­ség, hogy mind­két eset­ben az ellen­fél edző­je román volt, pedig egyik csa­pat se volt román (Elek Sch­wartz @ Ben­fi­ca, Ste­fan Kovacs @ Ajax). Most az ellen­fél edző­je a hol­land Lou­is van Gaal, aki nyu­god­tan lehe­tett vol­na román is, és a neve lehe­tett vol­na Lajos Gaál.
  • Az Inter még soha nem “trip­lá­zott” a hagyo­má­nyos érte­lem­ben (baj­nok­ság, kupa, BEK/BL), de 1965-ben a baj­nok­ság és a BEK mel­lé behúz­ták a Világkupát.
  • Lúcio tavaly még a Bayern­ben ját­szott, és nagyon magas­ra von­tam fel a szem­öl­dö­kö­met, ami­kor nyá­ron átigazolt.
  • Sne­ij­der tavaly még együtt küz­dött Rob­ben­nel a Real­ban, idén már egyi­kük se mad­ri­dis­ta, viszont mind­ket­ten BL-dön­tőt játsz­hat­nak — Madridban.
  • Mou­rin­ho régen van Gaal tol­má­csa volt, mit ne mond­jak, jól kinőt­te magát.
  • Tavaly írtam az Eto’o vs. Ibra­hi­movic cse­ré­ről a szá­mok tük­ré­ben, most úgy tűnik, még egy stri­gu­lát húz­ha­tok a kame­ru­ni neve mel­lé a “jóság” cellába.


Comments

3 hozzászólás a(z) “Egy kis interes” bejegyzéshez

  1. A para­di­csom­lé­ről, vagy az F5-özésről?

  2. a para­di­csom­lé­ről :)

  3. arról van, küldök.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük