Olga-gate update

írta:

| kategória: ,

Szó­val volt ez a no com­men­tes videó, ami itt nagy thre­ad-et gene­rált. (Hur­rá.) Még aznap elmen­tünk Regi­vel a rend­őr­ség­re, és én magam fel­je­len­tet­tem Olgát zak­la­tás miatt.

Zak­la­tás:
176/A. § (1) Aki abból a cél­ból, hogy mást meg­fé­lem­lít­sen, vagy más magán­éle­té­be, ille­tő­leg min­den­na­pi élet­vi­te­lé­be önké­nye­sen beavat­koz­zon, rend­sze­re­sen vagy tar­tó­san mást hábor­gat, így külö­nö­sen más­sal, annak aka­ra­ta elle­né­re tele­kom­mu­ni­ká­ci­ós esz­köz útján vagy sze­mé­lye­sen rend­sze­re­sen kap­cso­la­tot terem­te­ni törek­szik, ha súlyo­sabb bűn­cse­lek­mény nem való­sul meg, vét­sé­get követ el, és egy évig ter­je­dő sza­bad­ság­vesz­tés­sel, köz­ér­de­kű mun­ká­val vagy pénz­bün­te­tés­sel büntetendő.

Ez így eddig fran­kó. Teg­nap hív­tak be val­lo­mást ten­ni (megint), aztán majd jön Regi is, meg a közös kép­vi­se­lő (a.k.a. Józsi­kám), végül maga Olga, de ne sies­sünk ennyi­re előre.

Mit lehet kihoz­ni ebből az egészből?

  1. Nem lesz vád­eme­lés: Olga meg­gon­dol­ja magát, és nor­má­lis lesz.
  2. Nem lesz vád­eme­lés: Olga még hülyébb lesz.
  3. Lesz vád­eme­lés: bün­te­tést nem kap, mert nem nor­má­lis. Olga meg­gon­dol­ja magát, és nor­má­lis lesz.
  4. Lesz vád­eme­lés: bün­te­tést nem kap, mert nem nor­má­lis. Olga még hülyébb lesz.

Nagy össze­get ten­nék a 2‑es pont­ra, eset­leg némi aprót a 4‑esre. Min­den más­ra annyi az esély, mint hogy hol­nap hár­mas­ban (Regi, Olga, én) elme­gyünk a Pala­ti­nus­ra, és ebéd­re eszünk saj­tos-tej­fö­lös lán­gost sok fokhagymával.


Comments

3 hozzászólás a(z) “Olga-gate update” bejegyzéshez

  1. Min­den­ki figyel­mét sze­ret­ném fel­hív­ni arra a világ­tör­té­nel­mi jelen­tő­sé­gű tény­re, hogy a cím rímel.

    Egyéb­ként nagyon helyes. Vég­re nem csak a himm­eles kom­men­tek miatt jelen­te­nek fel embe­re­ket. :) Sze­rin­tem egy ötö­dik eset lesz: elíté­lik, rájön­nek hogy nem nor­má­lis, és beutal­ják vala­ho­va. De ez csak tipp.

  2. hova utal­ják? bezárt a lipót :(

  3. Az utol­só bekez­dés­hez: csak azért nem jön össze a dolog, mert nem sze­re­ti a fok­hagy­más lán­gost, büdös lesz tőle a szája.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük