Nyílt levél Massimo Moratti úrnak

írta:

| kategória:

Tisz­telt Mas­si­mo Mor­at­ti úr!

Kérem, ne adja el Zla­tan Ibra­hi­mović urat az FC Bar­ce­lo­ná­nak, mert szo­mo­rú len­nék. Ő az FC Inter­naz­io­nale emb­le­ma­ti­kus figu­rá­ja már most is (annak elle­né­re, hogy csak három éve van itt), és sze­ret­ném, hogy ked­venc játé­ko­som tovább­ra is ked­venc csa­pa­tom­ban rúg­ná a labdát.

Tisz­te­let­tel:
Mar­kert Lász­ló András
Magyarország
——————————————–
Gen­ti­le Sig. Mas­si­mo Moratti! 

Si pre­ga di non ven­de­re Zla­tan Ibra­hi­mović Sig­nor FC Bar­ce­lo­na, per­ché sareb­be tris­te. Egli è la figu­ra emb­le­ma­ti­ca di FC Inter­naz­io­nale già (nonos­tante il fatto che solo tre anni fa, è qui), e vor­rei con­ti­nu­a­re ad esse­re la mia squ­ad­ra pre­fer­i­ta pre­fe­ri­to cal­cia­re la pal­la giocatori.

Dis­tin­ti saluti,
Mar­kert And­rás László
Ungheria
——————————————–

Megint olva­som Mol­do­vá­tól “A pénz sza­ga” c., kami­o­no­sok­ról szó­ló köny­vet. Ebből szár­ma­zik az aláb­bi részlet:

— Tudod, úgy vagyok, mint a jugo­szláv gye­rek, mikor dol­go­za­tot írt itt Mal­mő­ben: “apám jugo­szláv, anyám jugo­szláv, a bátyám is jugo­szláv, de én svéd vagyok” — és Mogyo­ró­si nevet.

(Gy.k.: Mor­at­ti az Inter elnö­ke, Ibra a ked­venc focis­tám, van arról szó, hogy elcse­ré­lik Eto’o-ra a Bar­cá­val — én ezt nem sze­ret­ném. Ibra egyéb­ként félig bos­nyák, félig hor­vát, egyéb­ként pedig svéd.)


Comments

Egy hozzászólás a(z) “Nyílt levél Massimo Moratti úrnak” bejegyzéshez

  1. úgy néz ki, mor­at­ti meg­gon­dol­ta magát, és meg­tart­ja ibrát. való­szí­nű­leg a nyílt leve­lem hatá­sá­ra. győzelem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük