Celebsó a Gödörben!

írta:

| kategória: ,

Teg­nap vol­tunk a Gödör­ben, kb. éjfél­től háro­mig ott “buliz­tunk”. Illet­ve inkább üldö­gél­tünk, iszo­gat­tunk, néze­lőd­tünk. És hogy milyen ered­ménnyel? Gos­sip és fel­je­len­tő egy posztban!

TBGKez­dő­dött az egész TGM celeb­fel­vo­nu­lás TBG-vel, aki ugye ilyen index vide­ós arc. Tamás Ben­ce Gás­pár (ez neki a neve) ezút­tal egy fur­csa szí­nű pul­csit viselt, vala­mint nagy, kac­ki­ás baj­szot, és sza­kál­lat. Majd­nem kér­tünk tőle autog­ra­mot, aztán még­sem tet­tük, mert minek az nekünk. Ben­ce vagy Gás­pár bará­ti tár­sa­ság­ban volt, ezért se nagyon piszkáltuk.

Axel RoseIgen, a GNR (mennyi HBR!) éne­ke­se teg­nap meg­je­lent a Gödör­ben, és ott beszél­get­ve-iszo­gat­va múlat­ta az időt. Hogy rajon­gó­it meg­té­vessze, végig kifo­gás­ta­la­nul beszélt magya­rul, nehogy már mi oda­men­jünk hoz­zá autog­ra­mért. A szom­széd asz­tal­nál ült-állt, tehát tuti, hogy ő volt, és nem alte­re­gó, és nem is mi vagyunk a hülyék, hogy ilye­ne­ket képzelődünk.

Teal'cÉn ugyan nem nézem a Star­ga­te-et, sőt, még a Csil­lag­ka­put se, de teg­nap, a Gödör­ben ott volt Teal’c, a csó­ka, aki­nek a fejé­re vala­hogy oda­koz­mált az A‑betű. Egyéb­ként én tény­leg olyan messze vagyok a Star­ga­te-től, hogy még a Bit­ga­te-ről is kitil­tot­tak anno. (Biz­tos meg­sej­tet­tek vala­mit.) Mivel én tény­leg nem vagyok fan, meg­kér­dez­tem máso­kat is, hogy ő‑e a Tilk, és mások is meg­erő­sí­tet­ték, hogy igen, jól láttam.

CsigaCsi­ga, azaz Kiss Balázs a Bet­ter­fly gitá­ro­sa. Hogy, hogy nem, ő is meg­je­lent a Gödör­ben, mert­hogy a Bet­ter­fly vala­hol fel­lé­pett, aztán itt volt az after­par­ty. Egyéb­ként Balázs a volt gimis osz­tály­tár­sam, de most inkább a rocksz­tár-celeb vona­lat dom­bo­rít­juk. Min­den­ki hall­gas­son Betterfly‑t, mert nagyon jó! Van nekik saját helyük is.


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük