Bomba, himmel és wordpress

írta:

| kategória: ,

Akkor most a leg­fris­sebb híre­ink követ­kez­nek, idő­ben vissza­fe­lé, hogy érde­ke­sebb legyen.

Fel­rak­tam a word­press­hez azt a plu­g­int, ami pár gomb­nyo­más­sal fel­rak­ja a leg­újabb word­press ver­zi­ót, így nem kell min­dig töl­tö­get­ni meg kéz­zel back­up-olni. Jó, hasz­nos, ajánlom.

Előt­te haza­jöt­tem, és annyi­ra álmos vol­tam, hogy alud­tam. Mire fel­kel­tem, véget ért az én kis black cat, white cat-em, ha érti vala­ki a célzást.

Előt­te dol­goz­tam benn, kap­tam egy cso­mó új fel­ada­tot. Jó is ez, legyen minél több meló, addig kell dol­goz­ni sokat, amíg fia­tal (25 52 aktu­á­lis nyug­díj­kor­ha­tár) az ember.

Előt­te fel­kel­tem, nehezen.

Előt­te 2‑kor feküd­tünk le, mert jó soká­ig vol­tunk a himm­eles sörö­zé­sen. Ja, és éjsza­kai 979-es busszal jöt­tünk, ami a Bor­áros tér­ről indul, fél­órán­ként jár (:04-kor és :34-kor), és a ház előtt rak le min­ket. Tök jó ez a pös­ti élet, ilyen nem volt se Gödön, se Szigethalmon.

Előt­te himm­ele­sen söröz­tünk. Illet­ve inkább nevez­ném himm­eles jége­re­zés­nek, amit a jövő­ben nem sze­ret­nék rend­sze­re­sí­te­ni, leg­alább­is nem hét­köz­nap. Nehéz az élet :)

Előt­te itt­hon voltunk.

Előt­te nagy nehe­zen haza­ér­tem. Anyu a Nagy­vá­rad tér­nél hagy­ta a kocsi­ját, a bom­ba­zó­ná­ban. A ked­ves rend­őrök nem enged­ték a kocsi­hoz, mert két méter­rel köze­lebb volt a bom­bá­hoz, mint a töb­bi par­ko­ló autó (nem vicc, a Nagy­vá­rad téri par­ko­ló­hoz oda­en­ged­ték az embe­re­ket, de a Vágó­híd utcá­hoz már nem, ami ott kez­dő­dik, és anyué volt az első kocsi, ami ott par­kolt). De aztán meg­ol­dot­ta, és meg­ke­rült a kor­dont a kór­há­zon keresz­tül… :) Végül pedig haza­in­dul­tunk együtt, de Pös­tör­zsé­be­ten hatal­mas dugó lett, mert a másik cse­pe­li út le volt zár­va, nehogy már fel­rob­ban­ja­nak a népek. Itt egy úr, aki­nek haja nem, de esze sem volt, bevá­gott elém a kocsi­já­val, majd mikor vala­ki hátul­ról dudált egyet, kipat­tant, és fel akar­ta tép­ni az ajtót, hogy engem elfo­gyasszon. Az ajtó ter­mé­sze­te­sen zár­va volt, a goril­la pedig ele­ség nél­kül maradt. Pedig itt volt a nagy lehe­tő­ség, hogy a krav­ma­gás autós önvé­del­mi kur­zu­son tanul­ta­kat alkal­maz­has­sam… Sebaj, majd máskor.

Előt­te meg nem volt sem­mi külö­nös, az már történelem.


Comments

17 hozzászólás a(z) “Bomba, himmel és wordpress” bejegyzéshez

  1. Májkül avatar
    Májkül

    fia­tal (<25) az ember”

    Ez itt az olva­so­id nagy resze­re nem ked­ves megjegyzes. :)

  2. bálint, csak vicceltem!

    nem is vic­cel­tem, nyom­da­hi­ba volt. 52‑t akar­tam írni, hogy anyu kicsússzon :)

  3. Prank Pinatra avatar
    Prank Pinatra

    Igyunk már alkoholt.

  4. ma nem, hol­nap bár­mi lehet. mehet­nénk a szi­nát­rá­ba, a ked­venc helyünk­re, t’od.

  5. hmm, a krav magán azt taní­tot­ták, hogy hogy tusz­kold ki az autód­ból pl. a piros lám­pá­nál bepat­ta­nó potyautasokat?

  6. is. meg azt is, hogy ha vala­ki benyúl, hogy foly­to­gas­son, akkor kapd el a kezét, és rántsd be erő­sen, hogy lefe­jel­je a kocsi tete­jét. így tört el a műanyag szél­te­re­lő a suzu­kin, mert cip­ri lefe­jel­te, mikor kicsit túl erő­sen rán­tot­tam be :)

  7. pon­tos jé, manóka:)

  8. hol van abban pon­tos jé, hogy “manó­ka”? :)

  9. jaja, min­ket is kite­le­pí­tet­tek. A nyá­ron ez már a 3. nap volt, ami­kor “bom­ba­ri­a­dó van” kifo­gás­sal nem dol­goz­tam. Kez­di elér­ni a “my code is com­pi­ling” szintjét…

  10. Prank Pinatra avatar
    Prank Pinatra

    upgrade óta nem megy a feed.

  11. köszi, prank. de azt is írd meg, hogy miért :)

    k2 rc4 vs. wp 2.6?

  12. Prank Pinatra avatar
    Prank Pinatra

    tipp:
    — plu­gi­ne­ket kap­csold ki, aztán egye­sé­vel be, hát­ha vala­me­lyik nem wp2.6 kompatibilis,
    — töltsd le kéz­zel a wp2.6‑ot, és nézd meg, hogy a file-ok mére­tei egyeznek‑e, hát­ha vala­mi nem frissült,
    — pró­bálj az admin­fe­lü­le­ten az rss-be kito­lan­dó bejegy­zé­sek szá­mán változtatni,
    — nézd meg nincs‑e olyan új fea­tu­re, ami az admin­fe­lü­let­ről kap­csol­ha­tó­vá teszi az rss‑t, és nincs‑e kikapcsolva. :-)

  13. […] minap mar­kert laci posz­tolt egy ilyent. This ent­ry was writ­ten by balazs, pos­ted on August 4, 2008 at 11:40 am, filed under getalife. […]

  14. Májkül avatar
    Májkül

    Én meg már aszit­tem, hogy nem írsz. Aztán kide­rül, hogy csak nem kapom meg azt, amit írsz.

  15. balázs, bálint, most pró­bál­tam ki az rss‑t, és nekem megy (thun­der­bird-ön).

    http://markert.hu/wordpress/?feed=rss2

    átál­lí­tot­tam a post URL-jeit, ha érti­tek, miről van szó (én nem akar­tam, de 404-et dobált ez a szar word­press). lehet, hogy az rss is meg­vál­to­zott emi­att, nem tudom, mi a régi.

  16. Prank Pinatra avatar
    Prank Pinatra

    Na igen, a markert.hu/wordpress alatt ott a feed, csak a köcsög­frame-es blog.markert.hu-nál nem lát­szik. Csi­nálj ren­des subdomaint.

    Amúgy ki az a balázs, bálint?

  17. prank, májkül, ne haragudjatok!

    nem csi­ná­lok sub­do­ma­int, mert itt le van tilt­va a 21-es port, és nem tudom elér­ni a szer­vert, mire meg haza­é­rek, addig­ra elfá­ra­dok a gépe­zés­hez. 22-es csap­dá­ja. vala­mit majd kita­lá­lunk — én és a csapat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük