11. :)

írta:

| kategória:

11

Per­sze a svejci-por­tu­gál meccset nem talál­tam el, de a török-cseh sima ügy volt :) Mek­ko­ra meccs volt ez már, bár az összes ilyen len­ne. Nihat, a tás­kás­sze­mű jani­csár vég­re meg­mu­tat­ta, hogy melyik fán terem a lesi­pus­kás gól meg a bom­ba­gól egyszerre.

Viszont most kicsit tanács­ta­lan vagyok, mert nem tudok pár meccset hova rak­ni. Mit lehet mon­da­ni egy ilyen olasz-fran­ci­á­ra, mint ami szer­dán lesz? Az ola­szok, mert ők a világ­baj­no­kok? Kac-kac, talán akkor nem kel­lett vol­na 0–3‑ra leé­ég­ni a (mes­te­ri!) hol­lan­dok­tól. A fran­ci­ák, mert ők a máso­di­kok? Hi-hi, megint­csak befi­gyel a hol­land meccs, az 1–4 min­den, csak nem szo­ros. A dön­tet­len­re meg hogy lehet­ne nyu­godt szív­vel fogad­ni, ha egy­szer ott az a fia­tal, isme­ret­len olasz csa­tár, Del Pie­ro? Nehéz, nagyon nehéz. Lehet, hogy ezt ki is hagyom, hát­ha a töb­bi topp­laya hibázik.

Üze­net a focit nagyon nem bíró embe­rek­nek: nyu­gi, már csak 13 nap, és vége, akkor nem szól majd ilyen hülye­sé­gek­ről a bejegy­zé­sek 97,2%-a.


Comments

Egy hozzászólás a(z) “11. :)” bejegyzéshez

  1. mutasd meg a világ­nak, Laciiii!

    már­mint azt, hogy milyen jól meg tudod tip­pel­ni a meccsek vég­ered­mé­nyét, te kis butus ;)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük