ParaPark (Vajdahunyad u.)

írta:

| kategória:

Hús­vét vasár­nap­ján, az ünnep­re való tekin­tet­tel, öten elmen­tünk a Para­Park­ba, hogy kipró­bál­juk vég­re ezt a — mit is? — játé­kot. Figye­lem, spo­i­ler­men­tes tea­ser következik! :)

Szó­val a Para­Park az egy kis­cso­por­tos kaland­já­ték, kb. olyan, mint a Fűrész egy tet­sző­le­ges része mínusz a vér plusz MacGy­ver. Adva van egy vagy több szo­ba, és a fel­adat mind­össze az, hogy ki kell jut­ni. Nem áru­lok el tit­kot (mert ezt az ele­jén el is mond­ják), hogy a kiju­tás­hoz min­den­fé­le fel­ad­vá­nyo­kat kell meg­ol­da­ni: van­nak ördög­la­ka­tok, szé­fek, szám­zá­rak, laka­tok, és egyi­ket a másik után (vagy pár­hu­za­mo­san) meg­old­va sike­rül (vagy nem sike­rül) kijut­ni a szobából.

Mi a “Por­szí­vó” fan­tá­zia­ne­vű labi­rin­tus­ban vol­tunk (a.k.a. 5‑ös kísér­let), ami­ben egy igen izgal­mas órát töl­töt­tünk el. A végén cen­tik­re vol­tunk a kiju­tás­tól, saj­nos lejárt az időnk … Egyéb­ként maga az ötlet zse­ni­á­lis, a han­gu­lat fan­tasz­ti­kus, és a meg­va­ló­sí­tás is kivá­ló. Aján­lom min­den­ki­nek, mert nagyon meg­éri azt a 8.000 forin­tot, ami­be kerül (szum­ma, nem per fő).

A por­szí­vós pályán kívül van még vala­mi 113-as gar­zon (pos­ta­lá­dák), és állí­tó­lag van Deb­re­cen­ben is egy pálya.


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük