Státusz

írta:

| kategória:

Egy hónap­ja figyel Csá­nyi Sán­dor a blog tete­jén, úgy­hogy gon­dol­tam, írok valamit.

Szom­ba­ton vol­tak 7 hóna­po­sak a lányok, ebből az apro­pó­ból fel­ke­re­ked­tünk, és a BKV csa­lá­di jegyé­nek támo­ga­tá­sá­val (ami spe­ci­el tény­leg egy jó ötlet) beutaz­tunk egé­szen a Feren­ci­ek teré­ig. Aztán onnan le a Deák térig, aztán át a Lánc­hí­don (a tömeg sodort), végül budai túrán­kat a Bat­thyá­ny téren zár­tuk, miu­tán végig­men­tünk a Magyar Ízek Sétá­nyán, vagy vala­mi ilyen neve volt.

Aztán irány Pest (nekem Budán min­dig tér­iszo­nyom van a hatal­mas hegyek­től), ott is kis csa­lin­ká­zás után a 400, aztán szép las­san haza. Ez volt az első közös augusz­tus 20., köszön­jük, hogy a lányok miatt este még tűzi­já­ték is volt (bár nem néz­tük, még tévén se).

Nem sok. Majd legközelebb.


Comments

3 hozzászólás a(z) “Státusz” bejegyzéshez

  1. és az az óri­á­si baba­ko­csi fel­fér a bkv-ra? amúgy meg­döb­ben­tő, hogy már 7 hóna­po­sak :-) mind­járt men­nek egyetemre.

  2. háti­zsák üzem­mód­ban vit­tük őket, külön­ben lép­ni se tud­tunk vol­na, akko­ra tömeg volt.. a clark ádám téren a (lezárt) kör­for­ga­lom köze­pén etet­ni is tud­tunk, kicsit hip­pi­nek néz­tünk ki:) a 400-ban aztán jó volt úgy enni, hogy előt­ted egy nyolc­ki­lós gye­rek lógott, de egy óra alatt megoldottuk:)

  3. hátizs­sák üzem­mód :-) és pakol­ni is lehet belé­jük? mond­juk zizi kezé­be egy könyv, katá­é­ba pedig egy fényképezőgép :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük