VB-jóslatom értékelése az elődöntők előtt

írta:

| kategória:

Rövi­den: azért vala­mi csak sike­rült egy kicsit.

Szó­val van ez az ún. foci VB vagy FIFA World Cup 2010, kinek melyik tet­szik. Csi­nál­tam egy merész jós­la­tot még a VB előtt. Jöt­tek a cso­port­meccsek, az első for­du­ló­ban kide­rült, hogy kis­sé mel­lé­nyúl­tam. A máso­dik for­du­ló­nál kide­rült, hogy nem kis­sé. A har­ma­dik­nál pedig “tér­dig jár­tunk a könny­ben”, annyi­ra mel­lé­tra­fál­tam több cso­port­ban is.

De.

De!

De azért néz­zük csak meg, hogy mit mond­tam én elő­dön­tők­re, és mi lesz!

Laci: Ang­lia — HOLLANDIA, NÉMETORSZÁGSPANYOLORSZÁG.
Élet: Uru­guay — HOLLANDIA, NÉMETORSZÁGSPANYOLORSZÁG.

Szó­val 75%-ban csak bele­tra­fál­tam a végén, ami­re azért kicsit büsz­ke vagyok. A favo­rit­csa­pa­tok közül töké­le­te­sen kiej­tet­tem a bra­zi­lo­kat (1–2 a hol­lan­dok ellen) és az argentíno­kat (itt némi­leg téved­tem a gól­aránnyal, de a 0- rész meg­volt). A nem annyi­ra top­csa­pa­tok, de azért tit­kos esé­lye­sek közül jól sike­rült elta­lál­ni, hogy Por­tu­gá­lia, Ele­fánt­csont­part, Olasz­or­szág, Fran­cia­or­szág korai kiesé­sét. Ami nagyon nem jött össze, az per­sze Ang­lia meg Kame­run, őket némi elfo­gó­dott­ság miatt elég messzi­re eltol­tam az egye­nes kiesé­ses sza­kasz­ban. No nem baj, majd 2 év múl­va, iga­zá­ból úgy­is az EB az én iga­zi vadászterületem.


Comments

Egy hozzászólás a(z) “VB-jóslatom értékelése az elődöntők előtt” bejegyzéshez

  1. vala­mint a don­tot is meg­mond­tad 100%-ra ezek sze­rint, es Ang­liat meg egy 93. per­ces golt lesza­mit­va a meccsek ered­me­nyet is teli­be lot­ted. szo­val azert nem rossz ez Laszlo :)

    var­juk a 3–3as vb don­tot, igen jo volna.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük