Prága 2.

írta:

| kategória: ,

2009.06.24., szer­da
Reg­gel — reg­ge­li. Utá­na men­tünk dol­goz­ni. Aztán ebéd.

Ettem knéd­lit, párolt káposz­tá­val és vala­mi ser­tés­sze­let­tel. TCF, azaz Tipi­cal Czech Food. Nem egy sztra­pacs­ka (hol­nap egyem azt?), de finom volt. (Kép a galé­ri­á­ban, lej­jebb, az 1.)

Tök jó ötlet, nem lát­tam még sehol (olt­sa­tok le kom­men­tek­ben légy­szí­ves, hogy van itt is meg ott is meg amott is Pes­ten), csa­pol­hatsz saját magad­nak sört, saját asz­tal­nál. Van egy kis szám­lá­ló, az mutat­ja, hogy hol tar­to­tok. Saj­nos ebéd­nél nem műkö­dött, estén­ként üze­me­lik csak be. (Kép a galé­ri­á­ban, lej­jebb, a 2.)

Aztán újra mun­ka. Aztán vissza hotel­be. Aztán irány Prá­ga bel­vá­ro­sa, ahol keres­tünk egy tipi­kus cseh étter­met, így kerül­tünk a TGI Fri­day’s-be… Hm, fin­csi. (Chic­ken Faj­itas Tortil­la, Jack Dani­el’s Chic­ken, Mojito)

Utá­na gyors város­né­zés a söté­te­dő Prá­gá­ban. Sokat nem mesél­nék, mert nem nagyon tudom, melyik képen mi van (néhány név azért: Ven­cel tér, Károly-híd, Hara­dzsin). Előbb-utóbb meg­pró­bá­lok meg­ta­nul­ni nor­má­lis fény­kép­ar­cot vágni.

És még két vide­ót a végére.

Ez itt a fő tér, ami­nek a nevét nem tudom, de igen tet­szett. Sok temp­lom, sok ló, sok koc­ka­kő — mi kell még a szórakozáshoz?

Ez pedig a kilá­tás a prá­gai vár­ból, ha kijössz a déli kijá­ra­ton, és jobb­ra mész.


Comments

4 hozzászólás a(z) “Prága 2.” bejegyzéshez

  1. Olgátakarunk avatar
    Olgátakarunk

    na de hol van Olga?

  2. olga már nem soká­ig lesz a közelünkben…

  3. A továb­bi (köl­tö­zés, kiadás) ter­ve­i­tek­re való tekin­tet­tel vedd le az O‑val kapcs. dol­go­kat a blog­ról, jó?

  4. leszed­tem négy bejegy­zést. de ezt mond­ha­tod tele­fon­ba is, jó? :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük