Csepel, TV, liftköz

írta:

| kategória: ,

Cse­pel egy külön­le­ges hely. Itt min­den kicsit más, kicsit fur­csa, kicsit más­hogy működik.

Hogyan kom­mu­ni­kál egy nor­mál tár­sas­ház­ban a közös kép­vi­se­lő a lakók­kal? Van egy fali­új­ság (mond­juk a lift­köz­ben), ami­re min­den­ki szá­má­ra érde­kes és fon­tos üze­ne­te­ket rakos­gat. Leg­alább­is én így kép­ze­lem. Egy koráb­bi poszt­ban már meg­mu­tat­tam, hogy nálunk a kéz­zel (vic­ces helyes­írás­sal) írt, lift­re ragasz­tott A4-es lap a divat, ami­re egy­út­tal viszont­üze­ne­te­ket is lehet firkantani.

Az elmúlt héten meg­je­lent egy üze­net a lif­ten, ami arról szólt, hogy “én, a közös kép­vi­se­lő, rek­lá­mo­zom a Digi TV‑t egy kicsit, nyil­ván azért, mert ez nekem vala­mi­ért jó (lesz)”, per­sze nem így, de kb. ez volt az értel­me. Pár­szor vala­kik letép­ték, de min­dig vissza­jött. Aztán teg­nap vala­ki írt egy válasz­üze­ne­tet. Botrány!

Üzi

A rossz olvas­ha­tó­ság miatt leírom ide is.

Közös kép­vi­se­lő:
Tisz­telt lakó­tár­sak! (Digi TV) A jelen­le­gi TV rend­szer, amit a közös kőlt­ség­gel fize­tünk meg­szünik 2008. Ápri­lis 1 től
Kérem önö­ket, hogy kös­se­nek egyé­ni szer­ző­dést más szol­gál­ta­tó­val (pl. Digi). A dekód­erek leadá­sá­nak mód­ját később köz­löm önökkel.
Tisz­te­let­tel: Tóth József

(A len­ti név meg tele­fon­szám pedig ter­mé­sze­te­sen egy digis ügynök.)

Isme­ret­len szabotőr:
Ked­ves Tóth József Úr!
Kapott Ön pénzt a Digi­től, hogy ilyen arcát­la­nul rek­lá­moz­za? Amennyi­ben igen, gon­do­lom, hogy a “jatt” a közös költ­sé­get fog­ja csökkenteni.
Len­ne olyan szí­ves, és abba­hagy­ná a leg­ócs­kább TV‑s cég reklámozását?
Köszö­net­tel: egy lakó


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük