Kapcsolatom a break.com-mal

írta:

| kategória: ,

Akik ismer­nek, tud­ják, hogy szá­mom­ra a break több, mint egy sima vide­ó­meg­osz­tó. Ha szé­pen és köl­tő­i­en sze­ret­ném kife­jez­ni magam, azt írnám, hogy “az elmúlt évek­ben a break és az éle­tem kéz a kéz­ben kacs­ka­rin­góz­tak az Inter­net ösvé­nye­in”, vagy vala­mi hason­ló. De tény­leg volt abban vala­mi jó, hogy reg­ge­len­te csek­kol­tam ellen­őriz­tem az új vide­ó­kat, ha tet­szett, akkor favo­u­ri­te, ha még job­ban, akkor MSN-en kör­be­küld­tem (per­sze csak akkor, ha több­szö­rös nyílt törés és/vagy tömeg­ka­ram­bol volt ben­ne) vagy megblogoltam.

Nos, ezen idil­li kap­cso­lat­nak sza­kadt vége akkor, mikor a lap­to­pon (céges) fris­sí­tet­ték a JAVÁ‑t. Per­sze, én vol­tam a hülye, én kér­tem, mert­hogy kell a net­banko­lás­hoz… Szó­val azóta kei­ne flash, no break. Meg per­sze you­tu­be, bár­mi­lyen videó, meg ugye az olda­lak egy­re nagyobb százaléka.

(Gya­ko­ri beszél­ge­tés köz­tünk Regivel.
R: Nézd meg ezt: http://…
L: Fles­ses.
R: Ó, b+.
L: De egy hülye vagyok.
Függöny.)

No mind­egy, ez van. Céges gépen úgy­sem nézünk vide­ót neten, mert az nem járja!

Viszont ez nagyon tetszett :)


Comments

7 hozzászólás a(z) “Kapcsolatom a break.com-mal” bejegyzéshez

  1. two words: ope­ra portable
    one link: http://www.kejut.com/operaportable

  2. two words: vir­tu­al machine

  3. három dol­got sze­ret­nék itt és most közölni.

    1.) köszö­nöm, köszönöm :)
    2.) kiván­csi vagyok, a proxy‑t benn sze­ret­ni fogja‑e, de hát miért ne tenné.
    3.) van por­tab­le vir­tu­al machine? :)

  4. ez alatt mit értesz? én azt hit­tem h a céges lap­to­po­don sze­ret­nél min­den­fé­lét elér­ni. véle­mé­nyem sze­rint ennek a leg­jobb mód­ja h fel­te­szel rá egy vmware‑t/virtualboxot és afe­lett olyan host os‑t fut­tatsz ami­lyet akarsz, azt tele­pít­ve rá amit akarsz. amúgy nem tudom mit akarsz por­tol­ni és hova, de egy vm snaps­hot image-et nyil­ván oda viszel aho­va akarsz.

    ha meg ez sem tet­szik, akkor usb-ről boo­tol­ha­tó ope­rá­ci­ós rend­szer. pl. ubun­tu. én tar­tok egyet a kulcs­cso­mó­mon például.

  5. prank avatar
    prank

    laci­nék­nál sze­rin­tem kicsit szi­go­rúb­bak a rend­szer­gaz­dák annál, hogy vir­tu­al machine.

  6. mond­juk a pend­rive-os boo­to­lást meg lehet koc­káz­tat­ni elvi­leg, ha bios nem kell hoz­zá. ha igen, akkor nem :)

  7. nos, eddig ope­rál­tam, de most sike­rült talál­ni egy hiper-szu­per meg­ol­dást itt: http://lifehacker.com/394946/enable-flash-in-firefox-portable

    a lényeg: két file máso­lá­sa egy könyv­tár­ból egy másik­ba, és kész. mivel az adott file-ok nem vol­tak meg a gépe­men, így más­hon­nan sze­rez­tem, viszont 100%-osan műkö­dik. szó­val most van fire­fox, és van ben­ne flash, bravúr!

    hm, ha már a céges rend­szer­gaz­dák nem tud­ták vissza­he­gesz­te­ni a flash plu­g­int az ie-be, meg­csi­nál­jam azt is én magam?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük