A szerencse fia és a BKV

írta:

| kategória:

Reg­gel direkt korán kel­tem. 7.15 táján hagy­tam el a házat, és elin­dul­tam a HÉV-meg­ál­ló felé. 200 méter­ről lát­tam, hogy nyi­tott ajtók­kal áll a HÉV, hát elkezd­tem fut­ni. 150 méter­re vol­tam, mikor meg­szó­lalt az indí­tó­csen­gő. Ekkor fékez­tem, mert hát úgy­sem érem már el. Per­sze ilyen­kor jön az, hogy a HÉV még egy per­cet áll nyi­tott ajtók­kal, csö­rög­ve — ez volt most is. Így pedig pont lekés­tem, sebaj.

Ezt köve­tő­en jött a követ­ke­ző HÉV — 7.26 volt ekkor az idő, még min­dig jól áll­tam. Gya­nús volt, hogy a HÉV-piló­ta mel­lett ott állt egy HÉV-sze­re­lő csa­var­hú­zó­val a kezé­ben… Sebaj, fel­száll­tunk. Men­tünk is egy tel­jes meg­ál­lót, majd nem indul­tunk tovább. Le kel­lett száll­nia mindenkinek.

Sebaj, majd a követ­ke­ző HÉV-vel elme­gyek. Majd­nem fel­fér­tem… Aztán az azt köve­tő­re már tény­leg fel­fér­tem — ez volt a 4. HÉV, amit aznap lát­tam. És 8.00-ra már a Bor­áro­son is voltam.

Hatal­mas tömeg itt is, sebaj, jön a Com­bi­no. Fel­pré­se­lőd­tünk, szé­pen zötyög­tünk — egé­szen az Okto­go­nig, ami­kor is a Com­bi­no a for­ga­lom­ból “for­gal­mi okok miatt” kiállt…

És a követ­ke­ző Com­bi­nó­ra fel­fér­tem, szó­val nincs okom a panasz­ra. Pont lekés­tem a Mar­git híd­nál a 206-os buszt, majd 10 per­cet vár­tam a 86-osra. És 8.45-re már be is értem… Csak 90 perc uta­zás, király.

És fáradt is vagyok. Este krav-maga. Addig csak kihú­zom valahogy :)


Comments

2 hozzászólás a(z) “A szerencse fia és a BKV” bejegyzéshez

  1. bazsi avatar
    bazsi

    Szia!

    Krav­val kapcs. len­ne néhány kér­dé­sem, légy­szí írj mail­ban, hogy tud­jam hova írha­tok privátba!

    üdv.
    B.

  2. írtam neki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük