Most érkezett…

írta:

| kategória:

Pszt, egy szót se sen­ki­nek, de tudom a ma dél­utá­ni és esti meccs vég­ered­mé­nyét, illet­ve a mér­kő­zé­sek forgatókönyvét.

Spa­nyol­or­szág — Orosz­or­szág: a spa­nyo­lok­ról csak annyit, hogy Raúl hiá­nya se most, se a kébőb­bi meccse­ken nem fog érződ­ni. Nincs itt egy Hen­ry, egy Can­na­va­ro, egy fél Leh­mann se, így aztán a hol­lan­dok mel­lett ők a nagy esé­lye­sek. Az oro­szok már a spájz­ban van­nak épít­het­nek az UEFA-kupát nyert Zenit­re, de a félel­me­tes spa­nyol garma­da ellen ők sem lesz­nek ele­gek. Tor­res rúg egyet, Güi­za rádup­láz (ha ját­szik), Ramos fejel egyet szög­let után, és Xavi vagy Ini­es­ta is bekö­szön (Decón sem lát­szott, hogy milyen rossz sze­zon­ja volt a Bar­cá­nak), ez pedig pon­to­san négy gól. Ahol pedig Iker kapus véd, ott nincs kapott gól.
Vár­ha­tó vég­ered­mény: 4–0

Görög­or­szág — Svéd­or­szág: az ola­szok­ról már elmond­tam, hogy még mi is elver­tük őket, ez ugyan­így igaz a görö­gök­re is. Ja, tudom, hogy négy éve mi volt, cím­vé­dők meg min­den, de egy csa­pat két­szer nem lép­het ugyan­ar­ra az arany­to­jást tojó tyúk­ra vélet­le­nül. Még a cso­port­ból se jut­nak túl, de ezt később sze­ret­tem vol­na elme­sél­ni, sebaj. A své­dek­nél Ibrahimovic kicsit sérült, mond­juk cse­ré­be ott van velük Lars­son, aki­nek “a leg­ki­sebb uno­ká­ját nem­rég avat­ták fel alez­re­des­sé”, ez nagy­ban minő­sí­ti az élet­ko­rát, de ettől még pisz­ko­sul jó csa­tár. Szó­val az a hely­zet, hogy a görö­gök kikap­nak, viszont cse­ré­be a své­dek nyer­nek. Lars­son sze­rez egy gólt, a cse­re­ként beál­ló Zla­tan (gyk. Ibra) pedig meg­fe­je­li (a szó szo­ros értel­mé­ben) eggyel az előnyt. A svéd kapu előtt nem lesz sem­mi külö­nös, a görö­gök impo­tens fut­ball­já­ra Isaks­son köz­hellyel vála­szol: beáll a kapu­ba, s véd. Ha, ha, ha.
Vár­ha­tó vég­ered­mény: 0–2

Este lehet cso­dál­koz­ni, hogy hogyan szi­vá­rog­ha­tott ki ez a két eredmény…


Comments

3 hozzászólás a(z) “Most érkezett…” bejegyzéshez

  1. Eh, Spa­nyol­or­szág — Orosz­or­szág 4–1. Bocs.

  2. Eh, Görög­or­szág — Svéd­or­szág 0–2. Bocs.

  3. A gól­lö­vő­ket lát­vá­nyo­san nem talál­tad el…:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük