Grazie, José!

írta:

| kategória:

Miért Mou­rin­ho a leg­jobb edző a világon?

Mert tel­jes mér­ték­ben hide­gen hagy­ja min­den, és csak egyet­len dolog­ra kon­cent­rál: hogy győz­zön az (éppen aktu­á­lis) csa­pa­ta. Lehet mon­da­ni, hogy bal­hés edző, nagy­ké­pű, a fia­ta­li­tás nála tény­leg azt jelen­ti, hogy 5 perc­re bekül­di a pályá­ra Balo­tel­lit stb. stb. stb. DE BAJNOKOK LIGÁJÁT NYERT AZ INTER!

Jövő­re meg 95%-ig biz­tos vagyok, hogy nem fog sem­mit, mert elmegy Mou, talán elvi­szi magá­val Mai­cont, Mili­tót. A kez­dő­csa­pat átlag­élet­ko­ra 30 év fölött volt a teg­na­pi meccsen, nyil­ván­va­ló, hogy vala­mit ten­ni kell az elkö­vet­ke­zen­dő évek­ben, nehogy olyan kegyet­len hely­zet­be kerül­jön a csa­pat, mint a Milan. De BL‑t nyert az Inter, és most csak ez számít :)

Elké­pesz­tő, hogy mennyi­re meg­vál­toz­tat­ta majd­nem az összes játé­kost Mou­rin­ho, csak és kizá­ró­lag azért, hogy teg­nap fel­emel­hes­sék a tró­fe­át. Soha nem hit­tem vol­na, hogy egy Eto’o, egy Pan­dev képes lesz ilyen szin­ten, ilyen minő­ség­ben és ilyen sze­rep­kör­ben fociz­ni. Pedig igen. És ezért is Mou­rin­ho a legnagyobb.

Gra­zie, José! És akkor most irány Mad­rid, és ugyan­ezt csi­náld meg a Real­lal is :)


Comments

3 hozzászólás a(z) “Grazie, José!” bejegyzéshez

  1. tény­leg gra­tu­lá­lok. megérdemelték.:)

  2. most már fel­fed­he­ted magad :D

  3. sarok­ról jöt­tem, és ki nem áll­hat­tam az intert soha. aztán ezzel a bl győ­ze­lem­mel megszoktam:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük