Négy kép

írta:

| kategória:

Fel­gyűlt pár kép a tele­fo­nom­ban, amik­hez egy-egy rövid, fél­mon­da­tos tör­té­net tar­to­zik. Önma­guk­ban nem len­né­nek jók, de így ömleszt­ve sem.


Katica
Az utób­bi idő­ben a Tele­táltól ren­de­lek ebé­det. Finom, nem drá­ga, de a múlt héten a leves­ben talál­tam egy fél kati­ca­bo­gár-szárny­fe­dél-kitin­pán­cél-dara­bot (bár ezt nem így kell kötő­je­lez­ni). Sze­gény katica.

Töpörtyű
Sze­rin­tem Töpör­tyű még sosem volt itt meg­örö­kít­ve. (Gyk.: Töpör­tyű a szer­ver neve, ami hos­tol­ja ezt a blo­got, meg Mesi­ét is, és nem tor­ren­te­zem vele.)

Bátyám, a Kari
A bátyám, Kari, híres ember. Egy­részt magyar Puli­tzer-emlék­dí­jas ope­ra­tőr, más­részt majd­nem szü­le­tett róla egy Impul­zus-vezér­cikk, amit kicen­zú­ráztunak, har­mad­részt itt egy kép róla, meg azok­kal a srá­cok­kal, akik azt ének­lik, hogy “Aran­ka, Sze­ret­lek!”.

Fodrász
Azt hiszem, ehhez nem kell kom­men­tár, egy hete vol­tunk Balázzsal fodrásznál.

Comments

2 hozzászólás a(z) “Négy kép” bejegyzéshez

  1. kiraly a sero! es a Batyam, a Kari — ment­io­nert csil­la­gos otos, joi­zut derul­tem :) bar utolag egy­reszt feles­le­ges mas­reszt szan­al­mas olya­no­kat mon­da­ni h nekem bejott anno, de sebaj.

  2. prank avatar
    prank

    most így hir­te­len nincs meg az köszön­tő (pedig emlék­szem ám, hogy komcsy­nak is nagyon tet­szett), de ezt néz­zé­tek mit talál­tam: http://balazs.impulzus.com/liftes_cikk.pdf

    a “lif­tes cikk”!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük