Tanuljunk, tovább

írta:

| kategória:

Nem is mond­tam így konk­ré­tan, főhír­ként, hogy az elmúlt két hét­ben vissza­tér­tek a régi “élmé­nyek”: írtam két ZH‑t!

1. Menedzs­ment alap­jai @ 2008.11.15.: ez egy ilyen fan­tasz­ti­kus tárgy, ami­ből kel­lett írni a házi dogát. Na, az jó lett, ellen­tét­ben a ZH-val, ami nagyon nem. De hát sebaj, ha nem sike­rül, majd sike­rül a pótZH (olya­non se vol­tam már mióta).

2. SAP vizs­ga @ 2008.11.18.: vol­tunk Ist­ván­nal meg néha Bálint­tal egy 4 elő­adás­ból álló elő­adás­so­ro­za­ton, ami szólt glo­ba­li­zá­ci­ó­ról (már­mint SAP‑s ~ról), fej­lesz­tés­ről, sup­port­ról, ter­jesz­tés­ről, meg úgy álta­lá­ban az SAP-ről. Nem mon­dom, hogy jó volt, mert volt néhány bot­rá­nyo­san rossz elő­adás, de összes­sé­gé­ben nem volt tel­je­sen haszon­ta­lan. A záró ZH-ra (vizs­gá­ra?) per­sze egy per­cet nem tud­tam tanul­ni, viszont leg­alább túl­óra miatt elkés­tem. Hama­ro­san kide­rül, hogy mennyi­re sike­rült, a leg­jobb 40 ember kap aján­dék egy­he­tes SAP-tan­fo­lya­mot. Mond­juk most lövé­sem sincs, hogy ha neadj­is­ten “nyer­nék”, hogyan sze­rez­he­tek egy hét sza­bit akkor, ami­kor egy napot se adnak, annyi a meló…

Na, de legyen vala­mi vic­ces is. Csi­nál­tam ren­ge­teg kre­di­tet ebben a fél­év­ben, ráadá­sul úgy, hogy csak pár papírt kel­lett bead­ni értük (ejtsd akk­re­di­tá­ció). Köszö­net Regi­nek és Mihók Zsu­zsi­nak, akik segí­tet­tek nekem ebben.

Szó­val ez van nekem a 0. félévben:

Tárgy Kre­dit Jegy
Adat­bá­zi­sok 4
Adat­bá­zi­sok labor 1 köze­pes
Álta­lá­nos mér­nö­ki ismeretek 4 jó*
Elekt­ro­tech­ni­ka 5 jó**
Fizi­ka 3 elég­sé­ges
Gaz­da­sá­gi informatika 3 köze­pes
Gaz­da­sá­gi infor­ma­ti­ka labor 1 köze­pes
Infor­ma­ti­ka I. 3 jó***
Infor­ma­ti­ka II. 3 köze­pes
Infor­ma­ti­ka labor 3 köze­pes
Mate­ma­ti­ka I. 6
Mate­ma­ti­ka II. 6 köze­pes
Mecha­ni­ka 4 elég­sé­ges
Mérés­tech­ni­ka 3
Mérés­tech­ni­ka labor 1
Mik­ro­ö­ko­nó­mia 5
WEB prog­ra­mo­zás alapjai 3 jeles
  Σ: 58 Öszt­rön­díj­át­lag
(ha len­ne): 7.2 (!)

*: ezt én az infós dip­lo­má­ból akk­re­di­tál­tam be, beír­tam a “mit? hány kre­dit?” mezők­be, hogy “dip­lo­ma, 300” — bejött
**: ilyen tár­gyam nem volt, de név­ben hason­ló igen: Elekt­ro­ni­ka — bejött
***: ebben ilyen Word, Excel, e‑mailezés a téma, beír­tam a CV-met meg vala­mi OKJ‑s tan­fo­lya­mot — bejött


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük