Bocs, bocs

írta:

| kategória:

Ször­nyen elha­nya­gol­tam a blo­go­mat mos­ta­ná­ban. Sze­rin­tem sose fog­ja meg­bo­csá­ta­ni, meg a közön­ség se. De miért is? (Már­mint miért hanya­gol­tam el.)

1.) Nem volt itt­hon egy műkö­dő­ké­pes lap­top se.
2.) Benn dol­goz­tam, de tényleg.
3.) Hét­főn, szer­dán krav maga, pén­te­ken foci.
4.) Időn­ként szom­ba­ton suli. Mond­tam már, hogy elkezd­tem a BMF KGK‑n a műsza­ki mene­dzser sza­kot táv­ok­ta­tás kép­zés­ben, Bálint bará­tom­mal egye­tem­ben főis­ko­lá­ban? Lehet, hogy így effek­tí­ve nem, de akkor most már igen.
5.) Nem tör­té­nik sem­mi izgi, vagy ami igen, azt elfe­lej­tem, mert nem írom le, mert ugye nem blo­go­lok. (Ld. első mon­dat.) De van pár dolog, amit min­den­kép­pen meg kell emlí­te­ni, úgy­hogy fel­írom ide a cím­sza­va­kat: Regi, muf­fin, LHW, Prá­ga, New York.

Hogy a negye­dik pon­tot kiegé­szít­sem, egy érde­kes tör­té­net. Minap Lász­ló­ban tuda­to­sult, hogy szom­ba­ton (igen, ma) az egyik tár­gyá­ból lesz ZH. Mi több, kel­le­ne írni egy 10–18 (a szá­mo­kat én sem értem) házi dol­go­za­tot. A tárgy neve Menedzs­ment alap­jai, túl sok konk­ré­tu­mot nem tudok se a ZH-ról, se a dol­go­zat­ról. Min­den­eset­re pén­te­ken (igen, teg­nap) este 11 körül neki­áll­tam esszét írni, és most így van már 8 oldal. Miről írnék, ha nem a HK-ról, hát persze.

Megyek is vissza a Word-be, mert még hiány­zik két oldal a minimálishoz.

Ez pedig most jutott eszembe.

— Milyen jegy­re aspirál?
— A mini­má­lis­sal is beérem.


Comments

Egy hozzászólás a(z) “Bocs, bocs” bejegyzéshez

  1. kész is vagyok, megyek is aludni.

    23-kor kezd­tem, 3‑kor fejez­tem be, írtam 11 oldalt. lehet, hogy tény­leg igaz rám: “ha len­ne egy sza­bad hét­vé­gém, elvé­gez­ném a köz­gázt” :) per­sze ez csak fél­álom­ból fel­bö­fö­gött hülye­ség, bocsá­nat min­den érintettől.

    jó éjt, szegasztok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük