Bibi megint

írta:

| kategória:

Múlt hét pén­te­ken megint fociz­tunk (és hol­nap is megyünk, juhé).

A foci­zás szá­mom­ra egész­ség­ügyi­leg nem jelent mást, mint hogy min­den áldott pén­te­ken vala­mi elrom­lik raj­tam. Az első 3 alka­lom­mal szép víz- vagy egyéb folya­dék­hó­lyag jelent meg a tal­pa­mon, amik szö­vet­kez­tek is egy­más­sal, és elő­for­dult, hogy a víz­hó­lyag alatt, miu­tán kipuk­kadt, meg­je­lent még egy víz­hó­lyag. Öröm az élet és az élsport. Viszont múlt héten már nem volt sem­mi­lyen víz­hó­lya­gos tör­té­nés, úgy néz ki, sike­rült vég­re ren­de­sen betör­nöm a cipő­met. Ennek örö­mé­re kap­csol­juk a Gold Cen­ter 2‑es pályá­ját, ahol éppen meccs folyik.

Jó estét, ked­ves foci­ba­rá­tok! Este három­ne­gyed 10 van, ide­á­lis idő­pont az aktív kikap­cso­ló­dás­ra vágyók­nak! Jelen­leg három a három ellen ját­sza­nak a fiúk, néz­zük csak, mi tör­té­nik a pályán.

Dézsi kap­ja a lab­dát, hát­tal a kapu­nak. Ügye­sen meg­tart­ja, köz­ben Mar­kert, az ellen­fél kapu­sa mögéro­han, és meg­pró­bál­ja elven­ni tőle a játék­szert. Dézsi cse­lez­ni pró­bál, majd inkább a sar­ka­zás mel­lett dönt … Jajj! Ez aztán fáj­ha­tott! Mar­kert a föl­dön, hatal­mas rúgást kapott a bal síp­csont­já­ra Dézsi­től, aki­nek a sar­ka­zá­sa nem sike­rült túl jól … Áll a játék, Mar­kert ápo­lást kér­ne, ha len­ne orvos, így viszont csak a föl­dön fet­reng … Micso­da?! Fel­áll?!?! Egy ekko­ra rúgást köve­tő­en … ! Úgy lát­szik, Mar­kert tud­ja foly­tat­ni a játé­kot, bár erő­sen sán­tít-biceg! Micso­da sport­em­be­ri tar­tás, mek­ko­ra lel­ki­erő! Nem vélet­len, hogy Mar­kert­re sze­met vetett az olasz Inter­naz­io­nale, akik Mate­raz­zi pót­lá­sá­ra keres­nek egy meg­bíz­ha­tó bal­lá­bas védőt …

Szó­val ez volt. És ez lett belőle:

Láb

A rossz fény­vi­szo­nyok miatt nem lát­szik, de iga­zá­ból ilyen sár­gás-bar­nás, de volt már ilyen kékes-zöl­des is. Aki nem tud­ja elkép­zel­ni, az írjon, és meg­adom az RGB (Balázs­nak CMYK) színtartományt.


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük